video marketing voor merken en overheden

Branded Content

BRANDED CONTENT

Naast televisie maken we ook video voor bedrijven en overheden, vaak voor online of sociale media. Soms zijn het klassieke commercials en imagofilms, soms ook jobfilms, tutorials, after movies of animaties.

Tot onze klantenportfolio behoren onder meer Flanders DC, NMBS, Stad Antwerpen, de VLAM en Toerisme Vlaanderen.

Neem een kijkje in onze portfolio en neem contact op met ons branded content team om van gedachten te wisselen over uw project.

Het Sputnik Team

Onze klanten

Sterke merken als Camber, Telenet, VLAM en Toerisme Vlaanderen vertrouwen hun videoproductie toe aan Sputnik. Daarnaast hebben we ook lopende lange termijn partnerships met Stad Antwerpen, HUB Brussels, NMBS en Flanders DC.

Video aanbod

Promovideo
Een promovideo is de juiste manier om een product of dienst onder de aandacht van je doelgroep te brengen. Jouw boodschap tot bij de juiste mensen brengen? Sputnik Media heeft de juiste oplossing.

voorbeeld
Antwerp 10 Miles

Aftermovie
Een aftermovie is het meest krachtige wapen in de communicatie rond evenementen. Je laat zien hoe geslaagd je editie was en je overtuigt potentiële bezoekers voor de volgende editie.

voorbeeld
Antwerpen Autovrij

Testimonial
Een testimonial geeft een beeld dat verder gaat dan wat je normaal ziet. Het gedrag van een derde is vaak leidend voor ons eigen handelen. Een mens is nu eenmaal een sociaal dier en wil bevestiging krijgen van anderen.
Bedrijfsvideo
Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Bedrijfsvideo’s zijn het perfecte communicatiemiddel om jouw bedrijf efficiënt en doelgericht tot bij het juiste publiek te brengen. Professionele bedrijfsvideo’s geven meer vertrouwen.
Animatievideo
Animatie geeft je de kans om alles te creëren wat je wilt. Van concreet product tot een idee tot de stappen van een project. Alles is mogelijk met animatie. Zo kan je elk kenmerk of onderdeel laten zien, hoe klein of ontastbaar ook. En extra handig als je een product wilt voorstellen dat nog niet bestaat, zoals een app of een machine.
Commercial
Het traditionele televisiescherm zorgt nog steeds voor een grote impact. Reclame op een televisiescherm zorgt voor meer reclameherkenning en merkterugkoppeling dan op andere schermen. Dit is het geval bij zowel reclame in een reclameblok als reclame in pre-roll vertoond.
Social Video
Sputnik ademt sinds kort sociale media. De productie van online jongerenreeks wtFOCK gebeurt in onze eigen gebouwen. Zo zijn we de digitale tour opgegaan en na 2 seizoenen is onze expertise sterk uitgebreid. Op die manier kunnen we voor de juiste buzz onder uw doelgroep, volgers en fans zorgen.
Employer Branding
Om uit het bos aan vacatures te springen moet je opvallen. De kracht van het beeld staat volledig in teken van jouw bedrijf. Met de juiste employer branding ben je gewapend om de war on talent aan te gaan. En met maar één doel: de juiste mensen aantrekken, die volledig bij jouw bedrijfscultuur passen.

Bekijk onze branded content showreel

Deze showreel is een montage van enkele recente projecten

Contacteer ons

Heeft u voor uw organisatie of bedrijf plannen met video? Aarzel niet ons te contacteren. We wisselen met plezier van gedachten over uw project.


SPUTNIK BELGIË
Klokstraat 12a
2600 Berchem
+32 3 230 88 10
info@sputnik.be

Stuur ons een bericht