prime time programma's - van fictie tot gameshows

Televisie

Televisie

Bij Sputnik maken we al ruim 15 jaar prime time televisie, overheen verschillende genres. Van drama en studio entertainment tot documentaires, reality en factual.

Misschien kent u ons wel van Kaat & Co, Tournée Générale, Oma & Oma of Beroepen Zonder Grenzen?
Of van één van onze recentere titels als M/V/X, Moslims zoals wij of Team Scheire.

Het Sputnik Team

Onze klanten

In België en Nederland maken we televisieprogramma’s voor deze zenders, omroepen en telecom-operatoren.

Alle tv producties

Bekijk onze TV showreel

In deze reel zit een mix van de programma's die we de afgelopen tijd produceerden in België en Nederland.

Recente Televisie Producties

Hieronder vindt u een selectie van programma's die we de voorbije tijd poduceerden in België en Nederland.

In 2002 sturen Erik Van Berendoncks en Kris Gaens Sputnik de audiovisuele ruimte in. Het productiehuis maakt meteen naam met de fictiereeks Kaat & co, die vijf seizoenen lang een vaste waarde is op één (VRT).  Sputnik groeit vervolgens uit tot een gevestigde waarde in het audiovisueel landschap, gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van sterke verhalen en ideeën voor televisie, met programma’s voor alle nationale zenders. 

 

Begin 2010 vervoegt Rutger Beckers de rangen en komt Participatiemaatschappij Vlaanderen (Cultuurinvest) aan boord. Sputnik zet een groeitraject in en producties als Tournée Générale en Beroepen Zonder Grenzen scheren hoge toppen. Ook in Nederland zet Sputnik zich op de kaart met producties als de TV-Lab winnaar  Mijn 5000 vrienden, Superbrein, Moslims Zoals Wij en Dokters vs Internet. Daarnaast maakt Sputnik creatieve video voor bedrijven, merken en overheden zoals De Stad Antwerpen. Toerisme Vlaanderen, NMBS,  VLAM, Telenet….

Erik Van Berendoncks en Participatiemaatschappij Vlaanderen zijn intussen uitgestapt en vandaag is het bedrijf in handen van Rutger Beckers en Kris Gaens. Samen zetten ze een ambitieuze en creatieve koers uit.  De hernieuwde focus  op fictie leidt daarbij tot de jongeren-hitserie wtFOCK (SBS Telenet), die tot beste online serie van 2020 verkozen werd.

Met reeksen als Meisjes (VRT Ketnet), Bathroom Stories (MNM, VRT NU), Team Scheire (VRT, Canvas), het nieuwe Panna (SBS),…  zijn de grondstenen gelegd voor een gezonde toekomst als sterke onafhankelijke speler in een evoluerend medialandschap.

Contacteer ons

SPUTNIK BELGIË
Klokstraat 12a
2600 Berchem
+32 3 230 88 10
info@sputnik.be

Stuur ons een mailtje